Україна отримала від Франції пожежні автомобілі та швидкі

13:45 31.05.2022
Україна отримала від Франції пожежні автомобілі та швидкі

Україна отримала від Французької Республіки шість пожежно-рятувальних автомобілів і сім авто медичної допомоги. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

Передача техніки відбулася у 25-й пожежній частині Києва за участю міністра закордонних і європейських справ Франції Кетрін Колонни, міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського, посла Франції в Україні Етьєна де Понсена, голови ДСНС Сергія Крука.

«Автомобілі першої допомоги, пожежні автоцистерни, спеціальна аварійна техніка будуть спрямовані на виконання невідкладних заходів з ліквідації наслідків завалів житлових будинків, гасіння пожеж, рятування та евакуації людей, а також забезпечення виконання інших робіт», - йдеться в повідомленні.

Це вже третій транш техніки.

«У цих гуманітарних місіях Франція беззаперечно має і несе лідерство в допомозі Україні», - зазначили в МВС.

«Кожен відправлений нами конвой - це вияв солідарності та дружби між французьким та українським народами. 1 300 територіальних громад організували роботу зі збору та з доставки гуманітарної допомоги. Ми й надалі плануємо допомагати вашій країні в цей нелегкий час», - додала Кетрін Колонна.


Источник: LB.UA
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015