Африканець перетворив Audi R8 на Ferrari LaFerrari

14:53 31.05.2022
Африканець перетворив Audi R8 на Ferrari LaFerrari

Житель Південної Африки перетворив Audi R8 на репліку Ferrari LaFerrari. Зробив він це не надто добре, тому у автомобіля порушені пропорції, не витримані зазори між панелями, а колеса у передніх та задніх арках виглядають по-різному. Втім, це ніяк не завадило автору заявити, що «автомобіль схожий на справжній» і виставити його на продаж за загалом чималу суму.

За червоне купе продавець просить 650 000 південноафриканських рандів (~$41.500). Формально перед нами Audi R8. За задумом, новий кузов зі склопластику повинен був надати їй подібність до Ferrari LaFerrari, але автор, очевидно, не надто намагався. У результаті порушені пропорції, не витримані проміжки між панелями, а колеса, копії «Воссенів», по-різному виглядають у передніх та задніх арках.

Внутрішнє оздоблення теж не відрізняється опрацюванням. Щоб встановити двері «крила метелика», довелося з торців укоротити передню панель. Кермо хоч і прикрашене логотипом Ferrari, але дісталося від базової моделі. Комбінація приладів стандартна. Ну а головна деталь – це величезний вогнегасник у ногах пасажира. Тим часом власник репліки вважає, що «автомобіль виглядає як справжній, має відповідну потужність і швидкість».


Источник: CarBuzz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015