Singer присвятив новий рестомод 911 гоночному Porsche 917K

17:59 31.05.2022
Singer присвятив новий рестомод 911 гоночному Porsche 917K

Американська фірма Singer Vehicle Design, яка спеціалізується на виробництві рестомодів на базі Porsche 964, презентувала свій черговий проект. Автомобіль, що отримав назву Big Sur на честь Біг-Сур, мальовничого району узбережжя центральної Каліфорнії, отримав особливе оформлення кузова та салону, яке відсилає до автоспортивної історії німецької марки та легендарного гоночного прототипу Porsche 917K у культовій лівреї нафтової компанії Gu.

Карбоновий кузов спорткара пофарбований у блакитний колір Horizon Blue з контрастними оранжевими смугами Singer Racing Orange, який доповнений класичними колесами у стилі знаменитих дисків Fuchs у класичних Porsche.

У салоні частина елементів виконана в тон екстер'єру, а вибрані клієнтом крісла з електрорегулюванням у чотирьох напрямках оббиті плетеною шкірою коньячного кольору з латунними люверсами та пофарбованими в чорний колір спинками.

Задні сидіння, передня панель та багажний відсік відповідають колірній гамі кузова та салону. Автомобіль оснащений 4,0-літровим 6-циліндровим опозитним бензиновим атмосферним двигуном від Ed Pink Racing. 390-сильний агрегат поєднується з 5-ступінчастою механічною коробкою Getrag передач.

Заднеприводний спорткар з місця до 100 кілометрів на годину здатний розганятися за 3,3 секунди. Зазвичай для власних проектів Singer Vehicle Design не називає ні ім'я замовника автомобіля, ні ціна створення Big Sur.


Источник: Singer Vehicle Design
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015