Mercedes-Benz випустить прощальний E-Class з мотором V8

17:23 31.05.2022
Mercedes-Benz випустить прощальний E-Class з мотором V8

Mercedes-Benz випустить прощальний E-Class з двигуном V8 стверджує профільний форум mercedes-fans.de. Остання серія восьмициліндрових E-Класів базуватиметься на топ-версії Mercedes-AMG E 63 S - назвуть спецверсію Final Edition. У наступному поколінні навіть у «заряджених» седанів та універсалів не буде V8, а покупцям найшвидших модифікацій доведеться задовольнятися гібридом на основі «турбочетвірки» або «турбошестерки».

Даунсайзинг Mercedes-Benz E-Class серії W214 офіційно не підтверджений, але інсайдери схиляються до думки, що бізнес-сімейство за «молодшими» C-Класами зробить ставку на чотирициліндрові турбомотори з різним ступенем електрифікації.

Від Mercedes-AMG E 63 S Final Edition чекати технічних покращень не варто: в Аффальтербасі обмежаться особливим декором. За даними, прощальні седани будуть пофарбовані в матовий темний колір, уздовж порога з'явиться спеціальний принт, на стійці - унікальний значок, а в салоні новинка відзначиться жовтим простроченням і карбоновими вставками. Можливо, що серія Final Edition буде доступна і для седанів, і для універсалів.

На даний момент топ-версії Mercedes-AMG E 63 S оснащуються 4,0-літровим V8, який розвиває 612 кінських сил та 850 Нм моменту. Даунсайзинг до втрати потужності не призведе: бензин-електрична силова установка може розвивати близько 650 кінських сил.

Німецькі оглядачі нагадують, що зараз Mercedes-AMG E 63 S коштує від 130 тисяч євро, і спецверсія Final Edition навряд чи виявиться дешевшою. Прем'єри спецверсії чекають найближчим часом - спеціальні E-Класи можуть стати частиною святкування 55-річчя підрозділу AMG.


Источник: Mercedes-fans.de
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015