Tesla побудує зарядну станцію з кінотеатром та рестораном на даху

18:56 29.05.2022
Tesla побудує зарядну станцію з кінотеатром та рестораном на даху

Tesla збирається побудувати першу в мережі зарядну станцію, яка об'єднає кінотеатр, ресторан, бар і самі пристрої для зарядки електрокарів. Як повідомляє Electrek із посиланням на проектні документи, двоповерхова будівля з'явиться у Голлівуді на бульварі Санта-Моніка. На його парковці зможуть одночасно заряджатися 34 автомобілі, доки їх власники дивляться фільми чи їдять.

На першому поверсі зарядної станції розташують кухню, столи та стільці - їх розставлять у тому числі на відкритому повітрі. Також офіціанти зможуть виносити їжу відвідувачам, які чекають в автомобілях. Наразі на обраному місці розташована піцерія, яку, ймовірно, незабаром знесуть. На парковці буде встановлено 29 стійок швидкісної зарядки Supercharger та ще п'ять звичайних.

Кілька столів та барну стійку поставлять на другому поверсі, де також буде розміщено два ряди крісел, як у кінозалі. Екранів діагоналлю 13,7 метра буде два - один на даху, а другий для клієнтів, що сидить в автомобілях на парковці. Показувати планується лише короткі фільми тривалістю близько півгодини, щоб відвідувачі встигали повнісью подивитись їх під час зарядки.

Ресторан, здатний обслуговувати одночасно 218 осіб, працюватиме цілодобово, а кінотеатр - з 7 ранку до 11 вечора.

Tesla - не перша компанія, яка вирішила прикрасити процес зарядки електрокарів. Раніше компанія Electrify America показала схожий проект багатофункціонального простору з акцентом на комфорт та безпеку - лаунж-зоною, камерами відеоспостереження, навісами, сонячними батареями та місцем для проведення заходів.


Источник: Electrek
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015