Оприлюднено інформацію про позашляховик Toyota Fortuner нового покоління

18:48 29.05.2022
Оприлюднено інформацію про позашляховик Toyota Fortuner нового покоління

Оновлений позашляховик Toyota Fortuner буде представлено наступного року. Очікується, що він буде оснащений м'яким гібридом, а також матиме дизельну модифікацію.

Як стало відомо, модель збереже раму, але платформа буде новою - TNGA-F, на якій базуються дорогі Toyota Land Cruiser 300 та Sequoia/Tundra. Не виключено, що йдеться про спрощені версії, адже модель Fortuner повинна залишитися найдоступнішим усюдиходом бренду.

Очікується, що на деяких ринках новий позашляховик отримає «м’яко-гібридну» модифікацію. Цікаво, що надбудова з'явиться і у актуального чотирициліндрового дизельного мотора серії GD об'ємом 2,8 літра. Інших подробиць про технічні характеристики наразі немає.

Нагадаємо, що в лінійку актуального Fortuner, крім 2,8-літрового дизеля, ще входять агрегати об'ємом 2,4 і 3,0 літра, а також бензинові мотори об'ємом 2,7 і 4,0 літра в залежності від країни.

Нагадаємо, японський автовиробник Toyota вдруге за цей тиждень вирішив переглянути свій глобальний виробничий план на червень у бік зменшення. Головна причина - перебої логістики через карантин у Китаї.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015