Volkswagen «засвітив» новий Amarok

18:36 29.05.2022
Volkswagen «засвітив» новий Amarok

Volkswagen почав фінальний етап кампанії з презентації нової генерації Amarok. Тепер виробник опублікував невелике відео, присвячене світлотехніці пікапа другого покоління.

Повідомляється, що вже в базовій комплектації головне світло пікапа буде світлодіодним, а для топових версій запропонують матричну технологію IQ.Light.

Преміальний статус Volkswagen Amarok можна буде доповнити десятками асистентів водія, цифровою приладовою панеллю, мультимедійною системою з 12-дюймовим екраном та преміальною акустикою Harman Kar.

Our new #Amarok is equipped with LED headlights by default. Higher configurations come with IQ.Light, a feature that enables the LED matrix headlights to automatically dim for oncoming traffic or streetlights and better illuminate curves. #VWCV #WeTransportSuccessFreedomFuture pic.twitter.com/yDKeo3wkOf

— Volkswagen Commercial Vehicles (@VWCV_official) May 25, 2022

Як відомо, нове покоління «Амарок» створене на базі нового Ford Ranger та випускатиметься на заводі американського бренду в Преторії (Південна Африка).

Раніше також повідомлялось, що німецький пікап у другій генерації збільшиться у довжину на 96 міліметрів до 5350 мм, а колісна база буде подовжена на 125 мм до 3220 мм у подвійній кабіні.

Новинка має дебютувати 7 липня та надійти у продаж до кінця поточного року.


Источник: MOTORCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015