Tesla вирішила розширити німецький завод

16:52 28.05.2022
Tesla вирішила розширити німецький завод

Tesla подала заявку на будівництво ще 100 гектарів на схід від свого заводу в Німеччині, розширивши площу об'єкта на третину. Про це повідомило німецьке медіа з посиланням на місцевого мера.

Автовиробник, який уже має 300 гектарів землі для свого автомобільного заводу та заводу з виробництва акумуляторів, що будуються, планує побудувати вантажний майданчик, логістичні зони та місця для паркування на додатковому просторі.

Як повідомив мер Грюнхайде Арне Крістіані, відповідний комітет муніципалітету обговорить це питання 2 червня. Якщо він дасть рекомендацію, муніципальна рада зможе прийняти рішення про це 23 червня.

Завод у Грюнхайде, який на повну потужність вироблятиме 500 000 електромобілів на рік, розпочав виробництво в березні 2022 року після серії затримок у видачі ліцензій, які, за словами генерального директора Ілона Маска, суперечили невідкладності, необхідної для боротьби зі зміною клімату.

Місцеві організації вважали, що коли Tesla отримає остаточний дозвіл на початок виробництва на заводі, обслуговування будь-якого майбутнього розширення заводу буде неможливим без імпорту води з інших регіонів.


Источник: MOTORCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015