Найбільш продаваний електрокар у світі випускатимуть в Індонезії

15:10 28.05.2022
Найбільш продаваний електрокар у світі випускатимуть в Індонезії

SAIC-GM-Wuling поступово опановує експортні ринки. В основному, звичайно, Південно-Східної Азії, проте на відміну від більшості інших автовиробників, китайська компанія готова і розпочати локальне складання, зокрема електромобілів.

Згідно з останньою інформацією, Wuling має намір розгорнути випуск трьох електрокарів на підприємстві в Індонезії. Усі вони базуються на платформі GSEV (Global Small Electric Vehicle), яка є основою суперкомпактних моделей бренду. Тобто в цій країні потенційно можуть розгорнути виробництво легендарного Hongguang Mini EV, а також Nano EV та Baojun Kiwi EV.

Що важливо, Wuling має намір до 2023 збирати по мільйону електромобілів на рік. Станом на квітень цього року загальний обсяг продажів моделей на архітектурі GSEV перевищив 850 000 одиниць. А відмінні продажі Hongguang Mini EV у Китаї сприяли тому, що 200 організацій із 40 країн світу висловили зацікавленість у цій малютці.

При цьому машина зазнає серйозної модернізації. Нову версію оснастять батареєю ємністю 26,5 кВт*г, яка забезпечить запас ходу до 280 км за стандартом CLTC. Це більш ніж істотне збільшення: в даний час електрокар доступний з чотирма варіантами батарей, а запас ходу варіюється від 120 до 170 км. Крім нової батареї, електрокар отримає нові фари та світлодіодні ліхтарі. У салоні встановлять сидіння з іншим візерунком, нове рульове колесо, іншу панель приладів, змінені дверні карти і дорогі килимки.

Всього за 2021 рік було продано 1760176 автомобілів всіх моделей Wuling, що на 13,5% більше, ніж роком раніше. Продаж моделей на платформі GSEV склали 452 238 одиниць, що на 160 відсотків більше, ніж роком раніше.


Источник: AMPERCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015