Представлено преміальний дитячий візок від Mercedes-AMG

11:50 28.05.2022
Представлено преміальний дитячий візок від Mercedes-AMG

Підрозділ Mercedes-AMG об'єднався з німецьким преміум-брендом Hartan, щоб створити чергову дитячу коляску. Нова модель отримала назву Mercedes-AMG GT, обробку з преміальних матеріалів і колеса, що точно копіюють по дизайну диски автомобілів з Аффальтербаха. Вартість Mercedes-AMG для найменших не розкривається, але вона напевно недитяча, враховуючи тираж: візок випустять у кількості всього 299 екземплярів.

Коляска і складна сумка, що додається до неї, виконані з натуральної шкіри, прикрашеної червоним візерунком, і щедро всипані логотипами AMG і Hartan. Всередині коляска оброблена мікроволокном Dinamica, яке застосовується у сидіннях спорткарів.

Коляску оснастили фіксованими поворотними колесами з підвіскою, які, як запевняють творці, дозволяють проїжджати практично «по будь-якій місцевості». Їхній дизайн копіює в мініатюрі колісні диски справжніх Mercedes-AMG - така мила деталь застосовувалася і на інших візках, створених двома брендами.

Також в оснащенні Mercedes-AMG GT є світловідбивачі, п'ятиточковий ремінь з магнітною застібкою (зрозуміло, з логотипом), сонцезахисне козирок і ручне гальмо. Замість люльки можна встановити сидіння, яке, як і навіс, регулюється з кількох положень і навіть може бути повернене проти руху.

Габарити у коляски невеликі - 69 х 58,5 х 31 сантиметр, завдяки чому у доладному вигляді вона може вміститися в багажник автомобіля AMG.


Источник: Mercedes-Benz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015