Кабріолет Mercedes-Maybach SL: перше зображення

14:45 27.05.2022
Кабріолет Mercedes-Maybach SL: перше зображення

Компанія Mercedes-Benz збирається більше уваги приділяти розвитку лінійки Maybach, і у найближчій перспективі під цим шильдиком будуть представлені дві нові моделі. Перша - це електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS SUV, друга - кабріолет Mercedes-Maybach SL. Тизер дводверки нещодавно опублікувала головний дизайнер Мерседеса Горден Вагенер. На ньому можна розглянути передню частину автомобіля: фірмова решітка радіатору та капот із візерунком із логотипів Maybach.

Шеф-дизайнер концерну Mercedes-Benz Group Горден Вагенер опублікував у соцмережах тизер концепту Mercedes-Maybach SL. Розкішний кабріолет із двоколірним кузовом та незвичайним декором стане частиною нової стратегії бренду. Згідно з планом, понад 75 відсотків інвестицій компанія направить на розвиток найдорожчих та прибуткових сегментів - у «Мерседесі» їх називають Top-End Luxury та Core Luxury.

Кабріолет SL відноситься до Top-End Luxury. На єдиному зображенні видно, що дводверка отримає традиційні для «Майбахів» решітку радіатору «в смужку», капот з візерунком з фірмових логотипів і емблему, що виступає. Про технічну начинку поки можна тільки здогадуватися, хоча найбільш підходящий варіант - це бітурбомотор V8 4.0, який на SL 63 розвиває 585 кінських сил і 800 Нм моменту, що крутить.

Поряд із розвитком лінійок Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach та G-клас, новий план передбачає створення спецверсій серійних моделей, а також випуск ексклюзивних колекційних машин Mythos Series.

Перший підхід ілюструє розкішний Mercedes-Maybach Haute Voiture, для обробки салону якого використовували штучне хутро та тканину букле з фасонної пряжі. А дебютною моделлю під брендом Mythos стане спідстер на базі Mercedes-AMG SL.


Источник: Mercedes-Benz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015