Bentley відродила назву Azure для нової лінійки

12:22 27.05.2022
Bentley відродила назву Azure для нової лінійки

Bentley випустить лінійку суперкомфортних автомобілів. На ринок вони вийдуть під відродженою маркою Azure. У 1995-2009 роках під цим ім'ям випускався повнорозмірний чотиримісний кабріолет Gran Turismo.

У нову лінійку Azure увійдуть усі п'ять кузовів - купе та кабріолет Continental GT, седан Flying Spur, кросовер Bentayga та його новітня подовжена модифікація Bentayga EWB. І вона буде такою ж постійною, як Bentley Speed та Bentley Mulliner.

Обіцяний суперкомфорт водію та пасажирам забезпечать встановлені вже «в базі» крісла з 22 електрорегулюваннями та шістьма програмами масажу. Флагману нового сімейства, довгобазна Bentayga дістануться «найрозкішніші сидіння, що коли-небудь встановлюються в автомобіль» - Airline Seat Specification. Завдяки датчикам температури та вологи вони здатні максимально точно підлаштовуватись під поточний стан пасажира.

Також клієнтам обіцяні особливі варіанти обробки інтер'єрів, що сприяють покращенню фізичного самопочуття та зниженню стресу. До їхньої розробки залучені нейробіологи. Йдеться як про самі матеріали, так і про колірну палітру.

У стандартне оснащення всіх моделей сімейства увійдуть: оригінальні колісні диски діаметром 22 дюйми, підвіска із системою активного придушення кренів та максимально комфортними налаштуваннями, пакет асистентів водія Touring Specification. Із зовнішніх відмінностей - оброблені хромом сітчасті вставки в бамперах та «сімейні» шильдики.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015