Mercedes-Benz і ZF презентують електричні самоскиди

08:41 27.05.2022
Mercedes-Benz і ZF презентують електричні самоскиди

На Всесвітній виставці комунальної техніки IFAT 2022, яка відкриється в Мюнхені 30 травня, відбудеться презентація двох самоскидів на електричному шасі Mercedes-Benz eActros. На машинах встановлена малошумна, повністю електрична коробка відбору потужності eWorX від компанії ZF.

Остання охоплює електромотор потужністю 50 кВт, інвертор, блок керування зі спеціальним ПО, систему охолодження і гідравлічний насос. eWorX діє як інтерфейс між автомобілем і робочим обладнанням і обмінюється даними через can-шину автомобіля. Система функціонує незалежно від тягового приводу і тому може використовуватися на машинах як з електричними осями, так і з центральним електродвигуном. Живиться коробка відбору потужності від тягової батареї електромобіля.

А щодо представлених на IFAT 2022 двох самоскидів на шасі Mercedes-Benz eActros, то один із них буде експонуватися у вигляді портального сміттєвоза, зі спецнадбудівлею Palfinger (на фото), а інший – з системою швидкого навантаження-розвантаження типу мультиліфт, з обладнанням Meiller.


Источник: Autocentre
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015