Pagani показала новий суперкар Huayra NC

15:08 26.05.2022
Pagani показала новий суперкар Huayra NC

Італійська компанія Pagani представила своє нове творіння - суперкар Huayra NC. Новинка створена на замовлення заможного колекціонера в єдиному екземплярі та має у своєму арсеналі 819-сильний V12.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Компанія Pagani останнім часом не балує своїх шанувальників новинками. Усі сили конструкторського бюро сконцентровані на створенні абсолютно нової моделі, яка має змінити у продуктовому портфоліо модель Huayra, що випускається з 2011 року. Крім того, на замовлення в компанії продовжують будувати окремі екземпляри як, наприклад, Huayra NC.

Новинка набула незвичайного різнобарвного кузова, в оформленні якого використовуються синій, сірий, червоний і білий відтінки. Домінує в цьому різноманітті синій колір, який пофарбовано більшість карбонових панелей кузова. Доповнюють образ сірі елементи із незабарвленого карбону.

Купе створено на основі показаного раніше Huayra BC Roadster та успадкувало від нього ряд унікальних елементів, включаючи кришку відсіку моторного з великими вертикальними ребрами. Крім того, новинка отримала виразний повітрозабірник, що нагадує версію Huayra Imola.

Какофонія кольору продовжується і в дизайні інтер'єру, для оздоблення якого використовується синя та чорна алькантара, сірі та сині елементи з карбону, сріблясті деталі декору та червоний рядок.

Huayra NC отримав у своє розпорядження 6-літровий двигун AMG V12 із двома турбонагнітачами. Потужність двигуна довели до 819 к.с. (+28 к.с.), а момент, досягає 1079 Нм (+30 Нм). У парі з ним працює 7-ступінева секвентальна трансмісія, що відправляє всю міць мотора до задніх коліс.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015