Компанія ASBIS передала Україні ще 10 автомобілів швидкої медичної допомоги

11:16 26.05.2022
Компанія ASBIS передала Україні ще 10 автомобілів швидкої медичної допомоги

Міжнародна компанія ASBIS Enterprise передала 10 автомобілів швидкої допомоги в міста, які найбільше цього потребують: Краматорськ (2 автомобілі), Сєвєродонецьк (2 автомобілі), Дніпро (2 автомобілі), Миколаїв (2 автомобілі), Харків, Запоріжжя.

Автомобілі швидкої допомоги повністю укомплектовані спеціальним медичним обладнанням. Крім того, в кожен з автомобілів додано значну кількість медикаментів, що є необхідними для надання невідкладної медичної допомоги на місцях. Тепер потерпілих та постраждалих можливо оперативно переміщувати в лікарні або бомбосховища з мінімальною загрозою для їх життя. Даний проект було реалізовано разом з Громадською організацією Zeilen van Vrijheid (Вітрила Свободи), яку очолює Вероніка Муцей та Громадською організацією Своїм, яку очолює Тетяна Яворська.

Українські міста на Сході України з перших днів війни стоять на передовій. Сьогодні більшість міст цього регіону знаходяться на межі гуманітарної катастрофи. З 24 лютого до цього дня, Краматорськ, Харків, Сєвєродонецьк, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв під постійними обстрілами та бомбардуванням. У багатьох з цих міст повністю знищені об'єкти критичної інфраструктури, що унеможливлює надання кваліфікованої медичної допомоги пораненим та постраждалим. Завдяки передачі автомобілів швидкої допомоги, укомплектованих спеціальним медичним обладнанням та медикаментами, лікарям вдасться врятувати ще більше життів.

Міжнародна компанія ASBIS Enterprise, яка в Україні представлена компаніями АСБІС-Україна, Breezy Україна, iOn та iSupport, уважно моніторить ситуацію та сама ініціює виділення підтримки там, де вона є найбільш затребуваною та необхідною. У квітні 2022 року, компанія передала 10 автомобілів швидкої допомоги, які вже понад місяць рятують життя людей у Чернігові, Харкові, Донбасі та Миколаєві.

«Ми продовжуємо допомагати Україні у цей нелегкий час. Наш наступний крок, який приблизить до перемоги – це доставка 10 авто швидкої допомоги містам, які найбільше цього потребують. Сьогодні наша діяльність спрямована на зниження гуманітарних ризиків. Для нас велика честь передати в міста Східного регіону автомобілі, укомплектовані спеціальним медичним обладнання, які допоможуть зберегти ще більше життів. Ми вдячні кожному, хто захищає та обороняє нашу країну. Разом до перемоги» - директор компанії АСБІС-Україна, Віталій Мельниченко.


Источник: delo.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015