Honda вивела на тести нове покоління кросовера CR-V

11:52 25.05.2022
Honda вивела на тести нове покоління кросовера CR-V

Наступного року Honda має намір представити шосте покоління популярного кросовера CR-V. Прототипи моделі в щільному камуфляжі вже виїхали на тести, де і були помічені фотошпигунами.

Судячи зі знімків, новинка отримає більш кутастий кузов з вертикальною передньою частиною. У автомобіля інша решітка радіатора, що нагадує за своїм виконанням актуальний Civic, більші задні ліхтарі і модернізований бампер з інтегрованими в нього фальшивими патрубками вихлопної системи.

Салон моделі засвічений не був, проте інсайдери стверджують, що в його оснащення увійде нова цифрова приладова панель і сучасна мультимедійна система зі збільшеним екраном. Також наступній генерації CR-V обіцяні преміальні матеріали в оздобленні та додаткові відсіки для зберігання дрібниць.

Кросовер буде поставлятися з 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 193 к.с. Також запропонують гібридну версію e:HEV на основі 2,0-літрового турбодвигуна, який доповнять двома електромоторами. Презентувати новинку мають намір у найближчі два місяці.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015