Розсекречено новий електрокар Chery QQ

11:34 25.05.2022
Розсекречено новий електрокар Chery QQ

Chery QQ Wujie Pro - нова модель у сімействі компактних міських електрокарів. Модель пропонують у випадках потужністю 75 і 95 к.с.

Опубліковано перші фото нового електромобіля із сімейства Chery QQ - Wujie Pro. Його продажі на батьківщині в Китаї стартують до кінця другого кварталу нинішнього року за ціною 79 990 – 101 900 юанів ($11 800 – 15 100). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

QQ - тепер ціла лінійка компактних авто в модельному ряді Chery, причому всі вони електричні. Частину з них постачатимуть і на експорт. Першим у сімействі став Chery QQ Ice Cream.

Новий Chery QQ Wujie Pro - чотиримісний міський електромобіль. Він на сходинку вище за побратима Ice Cream і трохи більший за габаритами.

Розміри Chery QQ Wujie Pro:

Мініатюрний електрокар витриманий у позашляховому стилі - з високим капотом, збільшеним кліренсом і вираженим пластиковим обважуванням. Дверні ручки виготовлені висувними.

У салоні встановлено цифрову панель приладів і великий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Кермо приплюснуть зверху та знизу. Список доступних опцій враховує безключовий доступ і камери кругового огляду.

Китайський електрокар Chery QQ Wujie Pro пропонують у двох версіях:


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015