Pagani показав перше офіційне зображення нового суперкара

18:27 24.05.2022
Pagani показав перше офіційне зображення нового суперкара

Компанія Pagani продовжує підігрівати інтерес до своєї третьої моделі, що прийде на зміну Huayra. Цього разу марка опублікувала новий тизер, де продемонструвала силует майбутньої новинки під індексом C10, а також підтвердила дату прем'єри - 12 вересня. Перші клієнти отримають нові автомобілі, вартість яких складе близько трьох мільйонів євро наступного року.

На опублікованому зображенні продемонстрували силует Pagani C10, виготовлений у темних тонах. На кадрі можна розглянути традиційний для дизайну компанії ліхтар кабіни, а також розвинені крила. Крім того, у суперкара відсутнє заднє антикрило. Очікується, що нова модель матиме унікальні деталі. Наприклад, відомо, що автомобіль обладнають чотирма патрубками вихлопної системи, розташованими в центрі корми.

За чутками, берлінетта отримає шестилітровий бензиновий V12 із парою турбін від Mercedes-AMG, віддача якого складе понад 800 кінських сил. Комплектувати агрегат будуть як механічною, так і роботизованою трансмісіями. Прем'єра третьої моделі бренду відбудеться у Мілані 12 вересня 2022 року. Загалом італійські фахівці випустять близько 300 екземплярів, вартість яких складе щонайменше три мільйони євро.


Источник: Pagani
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015