У комплектацію позашляховика Dartz увійшов броньований одяг

18:01 24.05.2022
У комплектацію позашляховика Dartz увійшов броньований одяг

Латвійська компанія Dartz Motorz перейменувала позашляховик Prombron Black Alligator MMXX на Iron Diamond MMXXII і додала до списку стандартного оснащення броньований одяг - худі або смокінг. Причому вони захищені за тією самою технологією GBOL, що й сам автомобіль, тобто використовують пластину-«сендвіч» із трьох типів композитної броні.

Позашляховик Dartz Prombron Black Alligator MMXX став першим цивільним автомобілем з технологією бронювання GBOL, передусім доступною лише військовим. Сендвіч з трьох типів композитної броні дозволив утримати масу машину в рамках донорського Mercedes-Maybach GLS, а за деякими даними, навіть зробив її легше.

Тепер автомобіль повернув собі історичне ім'я - Prombron Iron Diamond MMXXII. Минуле відсилає до ударних вертольотів «Сікорського», але зараз такі асоціації швидше завдають шкоди бізнесу, ніж приносять користь. Назва Diamond «Дартз» вже використала у 2010-му для позашляховиків на базі T-98 Комбат.

Під капотом Iron Diamond - бітурбомотор V8 4.0 від GLS (558 к.с. та 730 Нм). Його можна форсувати на 100-300 кінських сил, щоб покращити розгінну динаміку. У «крильцях» на капоті заховані камери бічного огляду, в облицювання дверей - ручки з електрошокерами, а в броньованих дверях багажника є відділення під міні-бар.

Також позашляховик запропоновано оснастити сейфом виробництва Tetelbaum Panzershrunk Manufactur з біометричним захистом, де можна зберігати цінні речі та зброю. На окрему згадку заслуговує аудіосистема - це магнітофон Metaxas&Sins.

Але все ж таки головна фішка Prombron Iron Diamond MMXXII в іншому. Dartz вперше запропонувала своїм клієнтам броньований одяг. Можна вибрати худі з GBOL-пластиною під вставкою зі шкіри алігатора або смокінг для формальних заходів, які витримують влучення куль калібру 9x19 міліметрів.


Источник: Dartz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015