Audi RS 4 Avant та RS 5 стали швидше та гучніше

17:55 24.05.2022
Audi RS 4 Avant та RS 5 стали швидше та гучніше

Моделі Audi RS 4 Avant та RS 5 Coupe/Sportback отримали два опціональні пакети: competition і competition plus. Обидва включають новий випуск, переналаштовані трансмісію та рульове управління, а також вуглець-керамічні гальма та трекові шини Pirelli P Zero Corsa. Набір competition plus, окрім іншого, йде з гвинтовою підвіскою, результатом установки якої буде помітний виграш у динаміці.

Пакети competition та competition plus включають новий «спортивний» випуск із більш емоційним звучанням. Причому це досягається не тільки заміною магістралі, але й зменшенням ізоляції між моторним відсіком та салоном (мінус 8 кілограмів маси). До того ж змінено програму управління двигуном. Нові налаштування отримали АБС, активний диференціал та кермо. Переглянуто алгоритм роботи восьмиступінчастого автомата, що підвищило його скорострільність і зробило різницю між окремими режимами очевиднішою.

Крім цього, пакет competition включає вуглець-керамічні гальма та трекові шини Pirelli P Zero Corsa. А competition plus - гвинтова підвіска з ручним регулюванням стиснення, відбою та кліренсу, жорсткіші пружини та стабілізатори. Стандартний дорожній просвіт з такою опцією буде на 10 мм нижче стандартних «ер-есок», але для більшого азартносту машину можна опустити ще на стільки ж.

Результатом буде виграш у динаміці. Розгін до сотні у Audi RS 4 Avant скоротиться на 0,2 секунди, до 3,9; у RS 5 Coupe/Sportback - на 0,1, до 3,8 секунд. Максимальна швидкість збільшиться до 290 кілометрів на годину, хоча колишньою стелею були 280 кілометрів на годину.

Машини з пакетами competiton можна буде впізнати по бічних дзеркалах, вставках у бампері та дифузорі з «матового вуглепластику», а також глянцевим чорним боковинам сидінь.


Источник: Audi
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015