Вибрано найкращі автомобільні інтер*єри року

17:45 24.05.2022
Вибрано найкращі автомобільні інтер*єри року

Авторитетне американське видання Wards Auto склало рейтинг автомобілів із найкращими інтер'єрами. Вперше за історію рейтингу половину місць у ньому зайняли електромобілі: експерти пояснюють це тим, що автовиробники використовують «батарейні» машини як «вітрини» для передових технологій, таких як доповнена реальність та дружелюбних інтерфейсів. Також список став відображенням невгамовного тренду на електрокари, різноманітність яких на ринку продовжує зростати.

У списку автомобілів з найкращими салонами цього року опинилися «батарейні» кросовери BMW iX та KIA EV6, седани Lucid Air та Mercedes-Benz EQS, а також пікап Rivian R1T. Моделі щодо молодих брендів Rivian та Lucid потрапили до рейтингу вперше.

Крім електрокарів, в Wards Auto відзначили інтер'єри п'яти паливних машин - пікапів Toyota Tundra і Ford Maverick, кросовера Gensis GV70, позашляховика Jeep Grand Wagoneer і гарячого хетчбека Volkswagen Golf GTI.

При складанні десятки експерти оцінювали дизайн салонів і матеріали, комфорт сидінь, дисплеї, зручність інтерфейсу мультимедійної системи, а також можливість підключення до смартфону. При цьому вони не стали розставляти автомобілі на місцях від першого до десятого. Також у рейтингу не вказується, що саме заслужило похвалу в оснащенні тієї чи іншої моделі.

2022 Wards 10 Best Interiors & UX nominees list (зірочка позначає переможця):


Источник: Wards Auto
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015