Віртуальний Lamborghini V12 Vision Gran Turismo втілився в дереві

11:31 24.05.2022
Віртуальний Lamborghini V12 Vision Gran Turismo втілився в дереві

Гіперкар Lamborghini V12 Vision Gran Turismo, створений італійською маркою спеціально для гри Gran Turismo Sport, придбав реальні форми. Щоправда, виготовлений він з дерева і їздить не так швидко, як в популярному гоночному симуляторі.

Дерев'яний ламборджіні побудував для свого сина майстер з Південно-Східної Азії і за сумісництвом автор YouTube-каналу Woodworking Art. У 2021 році він створив дерев'яні міні-копії Lamborghini Sian, Bugatti Centodieci і Ferrari 250 GTO. Для своїх робіт чоловік використовує деревину викинутих дерев.

Весь процес створення репліки, від задумки до першого виїзду, вмістився в короткому відео. Хоча насправді робота над гіперкаром тривала протягом 96 днів. Спочатку майстер зварив сталеву раму, на яку встановив всі необхідні елементи підвіски, електродвигун і гальма. Також на неї прикріплені капот і задні двері, які можна піднімати і опускати дистанційно.

Всі елементи кузова і навіть гальмівні супорти та ковпаки маточин - дерев'яні. Кузовні панелі майстер вирізав з деревини двох видів, склеїв і встановив на сталевий каркас. Після цього корпус автомобіля пройшов кілька етапів обробки. Завершальним було покриття конструкції лаком.

В одномісному салоні - вирізане з цільного шматка дерева кермове колесо з сенсорними клавішами і логотипом марки по центру, гоночний ківш і кілька світлодіодів. Також світлодіодними смугами прикрашені колеса і кузов гіперкара. Крім декоративної функції вони виконують роль покажчиків поворотів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015