Батько зробив для сина копію свого Ford Mustang Shelby GT500

17:37 23.05.2022
Батько зробив для сина копію свого Ford Mustang Shelby GT500

2021 року Ford відзначив 55-річчя оригінального спорткара Shelby GT500, випустивши на ринок лімітовану версію Heritage Edition для моделі сучасного покоління. Технічно автомобіль залишається стандартним, але змінюється зовнішнє оформлення за рахунок особливого фарбування та декоративних елементів. Одному з американських власників спорткара цього здалося мало і вирішив організувати для свого маленького сина власний Shelby GT500. І мініатюрний іграшковий автомобіль оформили так само, як справжню машину його батька.

Тревор, який купив собі Mustang Shelby GT500 з пакетом Heritage Edition з синім «металіком» Brittany Blue як основним кольором кузова і контрастними гоночними смугами в білому відтінку Wimbledon White вздовж кузова, вирішив порадувати свою маленьку дитину.

У лінійці відомого виробника іграшкових електричних автомобілів Power Wheels є і модель сучасного Ford Mustang, який голова сімейства купив своєму синові.

Але для створення більшої подібності з реальною машиною мініатюрну модель піддали тюнінгу. Дитячий електромобіль отримав диски, схожі на колеса Mustang Shelby GT500, фірмові наклейки на кузов та емблеми з гадюкою, а також наклейку під назвою Shelby на вітровому склі спорткара для маленького шанувальника марки.

Нагадаємо, реальний Mustang Shelby GT500 оснащується компресорним V8 5.2 потужністю 770 кінських сил і 847 ньютон-метрів моменту, у поєднанні з 7-ступінчастим «роботом» Tremec з двома «мокрими» зчепленнями.


Источник: Ford
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015