Scuderia Cameron Glickenhaus розпочала продаж баггі SCG 008 без двигуна

14:24 23.05.2022
Scuderia Cameron Glickenhaus розпочала продаж баггі SCG 008 без двигуна

Компанія Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG), створена американським бізнесменом Джеймсом Глікенхаусом для випуску спортивних автомобілів для кільцевих гонок і гонок по бездоріжжю, анонсувала продаж SCG 008. У моделі об'єднані дизайн спорткара SCG 004 і позашляховика - постачання нової моделі клієнтам будуть проходити виключно у вигляді набору деталей.

За 99 995 доларів клієнти отримають сталеву раму з кріпленнями для всіх необхідних елементів, комплект незалежної передньої та задньої підвіски з амортизаторами Fox та пружинами Eibach, а також усіма іншими елементами.

До набіру також входить повний комплект паливної системи, гальмівна система на компонентах Wilwood, кермо, а також все необхідне кріплення для складання.

У комплект деталей включені електрика, світлові прилади та елементи інтер'єру. За доплату SCG 008 можна укомплектувати колесами та шинами, а також коробкою передач, які не входять до базового набору позашляхового баггі, але двигун покупцеві доведеться купувати самостійно.

У Scuderia Cameron Glickenhaus підкреслюють, що у них немає права продавати клієнтам силові агрегати, але вони можуть дати рекомендації щодо відповідних варіантів двигуна. Постачання кит-кара SCG 008 клієнтам розпочнуться наприкінці 2022 року невдовзі після участі заводської команди SCG у листопадових перегонах по бездоріжжю Baja 1000.


Источник: Scuderia Cameron Glickenhaus
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015