Подивіться на кастомний Ford Mustang з утримувачем для піци

12:46 23.05.2022
Подивіться на кастомний Ford Mustang з утримувачем для піци

Фірма Galpin Auto Sports на замовлення мережі супермаркетів 7-Eleven кастомізувала Ford Mustang для найвідданіших клієнтів. Спорткар отримав ліврею у фірмових кольорах магазину (оранжевому, зеленому, червоному та білому), а також обзавівся незвичайними опціями: важіль коробки передач вінчає наконечник у вигляді склянки з газованою водою, а на центральному тунелі з'явився утримувач для шматка піци. Ще одна фішка автомобіля - ароматизатор із запахом кави з 7-Eleven.

Серед особливостей, які не відразу впадають у вічі - литі диски зеленого кольору, червоне підсвічування днища та логотип 7-Eleven (сова з розправленими крилами) замість традиційної емблеми Mustang. Салон теж кастомізували: на сидіннях з'явилися яскраві акценти у тих самих фірмових відтінках. 7-Eleven розіграє у лотерею можливість покататися на цьому Ford Mustang, а також запустить конкурс у соцмережах.

Видання Autoblog звертає увагу на те, що 7 Eleven не вказує модифікацію автомобіля. З великою часткою ймовірності йдеться про GT-версію з 5,0-літровим двигуном V8 Coyote, який розвиває 456 кінських сил і 556 Нм моменту.

У 2021 році показали ще незвичайніший тюнінг Mustang, який був витриманий у стилі фільму «Аватар» Джеймса Кемерона. На «інопланетний» S550 було витрачено більше 10 тижнів: він отримав радіатори з написом Avatar, розвинене аеродинамічний обвіс і нестандартну конструкцію дверей, які відчиняються проти ходу руху. Кузов Мустанга повністю покрили аерографією із зображеннями мешканців планети Пандора.


Источник: Autoblog
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015