Aston Martin та Girard-Perregaux створили годинник з карбону від болідів «Формули-1»

12:40 23.05.2022
Aston Martin та Girard-Perregaux створили годинник з карбону від болідів «Формули-1»

Британський виробник спорткарів Aston Martin та швейцарський часовий бренд Girard-Perregaux представили свій новий спільний продукт - лімітовану серію годинника Laureato Absolute Chronograph Aston Martin F1 Edition, тираж якої буде обмежений 306 екземплярами. Унікальність годинника в тому, що 44-міліметровий корпус виготовлений з титану та вуглецевого волокна, які буквально запозичили у двох болідів Aston Martin сезону 2021 року.

Як і інші годинники з колаборації Girard-Perregaux та Aston Martin, циферблат хронографа пофарбований у фірмовий зелений відтінок автовиробника (вісім шарів фарби!) та прикрашений ромбоподібним малюнком, який відсилає до прострочення на сидіннях культових британських машин. Кількість годин у лінійці - 306 одиниць - ще одне відсилання, цього разу до загальної відстані (5,891 км x 52 кола), яку пілоти Ленс Стролл та Себастьян Феттель мають подолати на Гран-прі Великобританії у 2022 році.

Ще однією особливістю годинника став каучуковий ремінець з титановою пряжкою, а також сапфірове скло на задній частині, через яке видно механізм з 63 камінням.

Вартість Laureato Absolute Chronograph Aston Martin F1 Edition у США складе 27,8 тисяч доларів. Таким чином, новинка дорожча за попередню спільну лімітовану лінійку годинників Aston Martin і Girard-Perregaux, за які просили 18,1 тисячі доларів.

Але ще дорожче коштує годинник від Jacob&Co, присвячений Bugatti. За хронограф у корпусі з білого або рожевого золота, який існує в кількості 114 екземплярів, доведеться заплатити 250 тисяч євро.


Источник: Girard-Perregaux
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015