Great Wall готують дуже екстравагантний електромобіль

15:15 20.05.2022
Great Wall готують дуже екстравагантний електромобіль

Новий WEY Yuanming дизайом нагадує автомобілі 30-х років, але начинка в нього сучасна.

В Інтернет потрапили фото нового WEY Yuanming від Great Wall. Оригінальна модель надійде у продаж у другому півріччі. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

WEY Yuanming показали минулого року у статусі концепт-кара. Китайський седан зацікавив публіку, тому вирішено запустити автомобіль у серію.

Родзинка WEY Yuanming - його ретро-дизайн на кшталт 30-х. Авто привертає увагу завдяки величезній решітці радіатора, опуклим крилам і похилому даху. В обробці - безліч хрому. Серійна модель мало відрізняється від концепт-кара.

Розміри WEY Yuanming:

Салон автомобіля не показали, але, найімовірніше, він також не зміниться. У прототипу вінтажний стиль інтер'єру поєднується із трьома сучасними дисплеями на передній панелі.

Відомо, що новий WEY Yuanming буде доступний у форматі гібрида й електромобіля, що підзаряджається. В першому випадку встановлені 1,5-літрова бензинова четвірка та електромотор. Запропонують два варіанти за потужністю - 156 та 177 к.с.

Електромобіль WEY Yuanming також випускатимуть у двох версіях. Задньопривідний седан отримає один 300-сильний двигун, а повнопривідна модифікація - два двигуни загальною потужністю 400 к. с.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015