Латають ями і прибирають спалені автомобілі. Дороги Харківської області очищають від слідів війни

10:49 20.05.2022
Латають ями і прибирають спалені автомобілі. Дороги Харківської області очищають від слідів війни

З початку бойових дій на Харківщині комунальники очистили від слідів війни 138 кілометрів доріг. Ремонтні бригади латають дорожнє покриття і прибирають автомобілі, що згоріли.

Про результати роботи Харківська обласна військово-цивільна адміністрація повідомила у середу, 18 травня. Щодня на автошляхи виходять від 25 до 30 бригад.

Протягом вівторка вони проводили ямковий ремонт на 2,6 кілометрах доріг, які ведуть з Харкова до Києва, Краснограда, Первомайського, Краснокутська, Близнюків та інших населених пунктів. З траси Харків-Щербаківка прибрали ще один знищений росіянами автомобіль.

За даними адміністрації, за час воєнного стану шляховики усунули ями загальною площею 62 квадратні метри, а також провели суцільний ремонт 29,6 тис. квадратних метрів асфальтобетонного дорожнього покриття.

Дорожники двічі виїжджали на огляд двох зруйнованих мостів. Ведуться розрахунки задля забезпечення тимчасового об'їзду ще одного мосту.

Аналітики «Інформаційного центру Майдан Моніторинг» дійшли висновку, що, окрім хаотичних обстрілів житлових кварталів, росіяни системно та цілеспрямовано знищують у Харкові міські комунікації, АЗС, нафтосховища, складські приміщення, транспортні депо, підстанції ДСНС та швидкої допомоги, супермаркети та ринки, навчальні заклади всіх типів, лікарні, заклади охорони здоров'я, а також меморіали, пам'ятки історії та культури.


Источник: NV.UA
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015