Зеленський домовляється про пальне з новообраним президентом ОАЕ

08:41 20.05.2022
Зеленський домовляється про пальне з новообраним президентом ОАЕ

Президент України Володимир Зеленський провів з Мохаммедом бін Заєдом аль-Нахаяно телефонну розмову та привітав його з обранням на посаду президента ОАЕ.

Зокрема, Зеленський обговорив із новим президентом ОАЕ можливість постачати пальне до України. Про це глава держави повідомив на сторінці у Twitter.

«Привітав з обранням президентом ОАЕ. Обговорили можливості забезпечення України пальним, загрози глобальній продовольчій безпеці. Запросив взяти участь у повоєнній відбудові України», - написав Зеленський.

Нагадаємо, Кабмін призупинив державне регулювання цін на моторне пальне в Україні. Міністри запевняють, що вартість бензину і дизельного палива на АЗС зміниться. Держава очікує, що максимальні ціни на дизель не перевищуватимуть 58 гривень за літр. Бензин же може коштувати 52 гривні.

Провів телефонну розмову з @MohamedBinZayed. Привітав з обранням Президентом ОАЕ. Обговорили можливості забезпечення України пальним, загрози глобальній продовольчій безпеці. Запросив взяти участь у повоєнній відбудові України.

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) May 18, 2022

Источник: ТСН
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015