Mercedes-Benz анонсував скору появу нового GLC

15:24 18.05.2022
Mercedes-Benz анонсував скору появу нового GLC

Mercedes-Benz опублікував свіжий тизер кросовера GLC другого покоління, прем'єра якого відбудеться ввечері 1 червня. Попри близькість дебюту, розкривати зовнішність новинки німці не стали. Обмежилися зображенням задньої частини кузова. Як виявилося, корма другого GLC оформлена в одній стилістиці зі старшими моделями GLE і GLS.

Вже відомо, що новий Mercedes-Benz GLC буде на 60 мм довшим попередника. Колісна база додала 15 мм. У результаті габаритна довжина моделі другої генерації становитиме 4718 мм. Об'єм багажного відділення - 600 літрів.

Салон став просторішим і тепер оформлений в стилістиці нинішнього С-класу: цифрова панель приладів вже в базовій комплектації і мультимедійна система з 11,9-дюймовим сенсорним дисплеєм. Також йому обіцяють поліпшену шумоізоляцію.

Новий Mercedes-Benz GLC побудований на базі платформи MRA2. Це обіцяє кросоверу повнокероване шасі. Пневмопідвіска, як і раніше, буде доступна за доплату.

Всі версії GLC другого покоління електрифіковані. В асортименті, як м'які гібриди з 48-вольтовим стартер генератором, так і повноцінні підзаряджувані гібриди з тяговим електродвигуном. Гібридами стануть навіть заряджені модифікації кросовера, поява яких очікується в 2023 році.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015