Для Hyundai Creta доступна «лицарська» спецверсія

17:42 16.05.2022
Для Hyundai Creta доступна «лицарська» спецверсія

Для індійської Hyundai Creta підготували нову спеціальну версію під назвою Knight Edition (лицар). Згідно з описом на індійському сайті Hyundai, новинка відрізняється затемненими деталями екстер'єру та інтер'єру з червоними вставками і коштує від 1,7-1,8 мільйона рупій (біля $22.000), що робить її найдорожчою у гамі. Creta Knight Edition пропонується з 1,5-літровим бензиновим двигуном або з дизельним двигуном того ж обсягу.

Як і раніше, кросовер доступний у країні з трьома установками на вибір - 1,5-літровим бензиновим «атмосферником» на 115 кінських сил, дизелем тієї ж потужності та об'єму, а також із 140-сильним бензиновим турбомотором 1.4. Версія Knight Edition запропонована лише з безнаддувними агрегатами та побудована на базі топових комплектацій S+ та SX.

Серед зовнішніх відмінностей від стандартної Creta - глянсова чорна обробка решітки радіатора з червоними вставками, затемнені елементи екстер'єру (корпусу зовнішніх дзеркал, задні стійки і пороги) і червоні гальмівні супорти, але тільки спереду. Логотип Hyundai покритий чорним хромом, а на задніх дверях з'явився логотип Knight Edition, що вказує на належність до спеціальної серії. У салоні - чорна оббивка сидінь і рульового колеса з червоним рядком, в червоному кольорі виконана і окантовка вентиляційних отворів.

Creta нового модельного року доступна у зв'язці шестиступінчастої коробки передач iMT із 115-сильним 1,5-літровим бензиновим двигуном у середній комплектації S - кросовер став третьою моделлю у лінійці Hyundai, яка пропонується з трансмісією iMT (після Venue та i20). Вхідною комплектацією для 1,4-літрового турбомотора є S+, що значно знизило стартову ціну цієї модифікації - тепер вона починається з 1,55 мільйона рупій (~$22.000). Для такої Creta передбачені панорамний дах із люком, 16-дюймові диски, бездротова зарядка для смартфона, задні дискові гальма, ESC та електропривод зовнішніх дзеркал.

Крім всього перерахованого, для Hyundai Creta 2022 модельного року система контролю тиску в шинах стала частиною стандартного оснащення, а палітра кольорів кузова поповнилася новим відтінком блакитного Denim Blue.

Основними конкурентами Hyundai Creta в Індії є KIA Seltos, Skoda Kushaq, Volkswagen Taigun, MG Astor та Nissan Kicks, а пізніше до них приєднаються нові бюджетні кросовери спільної розробки Toyota та Suzuki.


Источник: Autocar India
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015