Китайці почали продаж мінівена в сім разів дешевше Toyota Alphard

18:23 16.05.2022
Китайці почали продаж мінівена в сім разів дешевше Toyota Alphard

Компанія Dongfeng розпочала продаж семимісного мінівену Forthing Yacht і запропонувала дуже привабливий прайс-лист. Однооб'ємник довжиною 4,85 метра з солідним набором базових опцій оцінили в 121 900 - 154 900 юанів (еквівалент 18,5 - 23,5 тисяч доларів), тобто китайський мінівен майже в сім разів дешевше, ніж Toyota Alphard (до початку весни коштувала у Піднебесній від 839 тисяч юанів, що відповідає 127 тисячам доларів).

Dongfeng Forthing Yacht поступається Toyota Alphard 23 сантиметри за висотою і десять сантиметрів за довжиною, крім того у «китайця» звичайні задні двері. Однак компоновка схожа: на другому ряду роздільні крісла (з опціональними електрорегулюваннями та столиками), є повноцінний третій ряд сидінь, а в салоні рівна підлога.

 

Вже в базовій комплектації у мінівена є світлодіодна оптика, легкосплавні 18-дюймові колеса, мультикермо, мультимедіасистема з 10,25-дюймовим тачскрином та голосовим управлінням, шість подушок безпеки, безключовий доступ та клімат-контроль.

 

У топ-версії оздоблення шкірою Nappa, складовий панорамний дах, мультиконтурні передні та задні крісла з підігрівом, вентиляцією, масажем та пам'яттю, вісім подушок безпеки, адаптивний круїз-контроль з функцією розпізнавання пішоходів та автопарковник.

Секрет низької ціни простий: Dongfeng зробив ставку на нехитре шасі із задньою напівзалежною підвіскою, а альтернативи 1,5-літровому турбомотору (197 сил, 285 Нм), роботизованій коробці передач та передньому приводу немає. Натомість Forthing Yacht досить економічний: у змішаному циклі мінівен споживає не більше 6,8 літра бензину на 100 кілометрів пробігу.

У китайських дилерів мінівени Dongfeng Forthing Yacht вже з'явилися. На новинку діє розширена гарантія вісім років, або 160 тисяч кілометрів. Продавати модель за кордоном Dongfeng не поспішає, адже поза Піднебесною попит на однооб'ємники падає.


Источник: Autohome.com.cn
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015