Автобуси Setra нового покоління помічені на випробуваннях

14:40 15.05.2022
Автобуси Setra нового покоління помічені на випробуваннях

Шість туристичних автобусів Setra - моделі наступного покоління ComfortClass та TopClass 500 проходять випробування в екстремальних умовах. Вони вже побували у засніженій Фінляндії, забиралися в гори Сьєра-Невада, відчули вологий клімат Гібралтару, пройшли тест на витривалість у Туреччині, зокрема пилом гравійного кар'єру.

Зовнішність автобусів частоково прихована під камуфляжем, щоб зберегти інтригу нового оформлення. Кожна з машин отримала вигадане ім'я на честь яскравих кольорів, у які вони пофарбовані - Cleo, Leyle, Lima, Zera тощо.

Випробування нових моделей Setra проводиться при температурі навколишнього повітря від -40С до +40С на дорогах зі складним рельєфом, причому з повним завантаженням (із заповненими водою манекенами або мішками з піском) є основним принципом підрозділу Daimler Buses. Змодельовані віртуальні умови завжди перевіряються практично. Зокрема, взаємодія нових електронних систем допомоги водієві. 

Туристичні автобуси Setra наступного покоління - СomfortClass та TopClass 500 мають вийти на ринок уже протягом 2022 року.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015