Ханс Циммер написав саундтрек для BMW i7

19:04 12.05.2022
Ханс Циммер написав саундтрек для BMW i7

У новому поколінні флагманського седана BMW 7-Series у моделі з'явилася повністю електрична версія BMW i7. Позбавлений двигуна внутрішнього згоряння електромобіль не міг виявитися повністю «безмовним», тому на замовлення німецького автовиробника для новинки розробили особливий звуковий фон. Причому цю роботу довірили не штатним інженерам BMW, а дворазовому лауреату премії «Оскар» за саундтрек до «Короля Лева» та «Дюни» Дені Вільнева кінокомпозитора Ханса Циммера.

Відомий музикант підготував цілу палітру звуків, які супроводжують власника BMW i7 протягом усієї поїздки. Цілісний звуковий світ, як описує розробку автовиробник, включає все - від вітального сигналу і сигналу готовності до водіння, до звуків, що підтверджують реакцію електромобіля на дії водія. Це все поєднується з гігантським 8K-екраном системи BMW Theatre Screen.

У розділі меню бортової електроніки My Modes в електрокарі i7 можна буде знайти звукові сценарії Personal, Sport, Efficient, Expressive та Relax. Кожен із них залежить від положення педалі акселератора та дорожньої ситуації, а Expressive та Relax додатково прив'язуються до графіки панелі приладів та підсвічування салону.

Режим Personal у компанії описують як «підкреслюючий прогресивний характер моделі», Sport покликаний вказати на «потужну та яскраво виражену акустичну присутність» 544-сильної силової установки, а Expressive характеризують як «дуже живий та динамічний звук».

Relax створює максимально розслаблюючу обстановку, а ось у Efficient відключаються всі сторонні звуки - власник чує лише звукові повідомлення, які безпосередньо пов'язані з роботою систем електромобіля.


Источник: BMW
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015