Toyota Highlander піддали модернізації

15:44 12.05.2022
Toyota Highlander піддали модернізації

Японська компанія Toyota здійснила модернізацію позашляховика Highlander. Бестселер у своєму класі у США протягом 6 років поспіль отримав серйозні оновлення.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Головні зміни чекають покупців новинки під капотом, де з'явився 2,4-літровий 4-циліндровий турбомотор, який змінив колишній 3,5-літровий V6. Він став менш потужним і розвиває 269 к.с. (-30 к.с.), але зате більш тягловим - 418 Нм (+62 Нм). Це дозволило суттєво знизити витрати пального та рівень шкідливих викидів в атмосферу.

Крім того, покупцям, як і раніше, буде доступний гібридний варіант Highlander Hybrid. Він оснащений 2,5-літровим ДВЗ та двома електромоторами. Сумарна потужність такого тріо - 246 к.с., а середня витрата складає 6,5 л/100 км.

Версії Limited та Platinum отримали нову 12,3-дюймову шкалу приладів та 7-дюймовий дисплей інфо-розважальної системи. Водій зможе вибрати один із чотирьох варіантів графіки - Casual, Smart, Tough та Sporty. У дорожчих комплектаціях по центру панелі приладів з'явиться новий 12,3-дюймовий сенсорний екран мультимедіа, а для версій XLE і XSE передбачений 8-дюймовий дисплей.

Також у списку опцій з'явилися бічні дзеркала, електропривод дверей багажника з дистанційним керуванням, а для бездротової зарядки смартфона підготували зручніше місце на панелі приладів.

Покупцям буде доступна розширена палітра кольорів та оздоблювальних матеріалів, нові кольори кузова, а також 20-дюймові диски з чорним покриттям. Поява у дилерів заплановано на друге півріччя, а центи стануть відомі ближче до початку продажу.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015