Irizar презентував надекономічний автобус

09:19 12.05.2022
Irizar презентував надекономічний автобус

Відомий іспанський виробник Irizar виводить на ринок новий міжміський автобус – модель i6S Efficient. Почнемо з того, що завдяки активному використанню в кострукції високоміцної сталі та композитних матеріалів споряджену масу вдалося знизити на 950 кг.

Перероблені носова частина, дах, а також переднє скління дозволило знизити коефіцієнт аеродинамічного опору на 30%. В результаті вдалося досягти паливної економічності на рівні 13%.

Пасажирський салон став ще просторішим і комфортабельнішим, у тому числі за рахунок покращеної шумо- та віброізоляції. Перероблено та ергономіку робочого місця водія. Як опція замість зовнішніх дзеркал можуть встановлюватися камери, що підвищує кут огляду, а також видимість у будь-яких погодних умовах. Також з'явилася нова, компактніша і ефективніша система клімат-контролю Hispacold.

Автобус i6S Efficient має мультиплексну архітектуру та оснащується передовою телематичною системою від Datik. Вона дозволяє проводити онлайн віддалену діагностику, моніторити витрати пального, а також інші показники, зберігаючи всі дані у хмарі. Все це оптимізує експлуатаційні показники.

Модель обладнана найновішими системами активної безпеки. Крім того, посилений на кручення та вигин каркас кузова підвищує пасивну безпеку.

Irizar i6S Efficient буде пропонуватися у дво та тривісному варіантах, що відрізняються за довжиною та пасажиромісткістю. Силові агрегати можуть бути марки DAF або Scania, що працюють на дизелі або біодизелі, а також природному або біогаз. Розробляється та повністю електрична версія автобуса.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015