Новости за 15.07.2024

Знаменитий корейський позашляховик повертається на ринокЗнаменитий корейський позашляховик повертається на ринок
Новий Actyon змінить образ і стане недорогим спортивним кросовером. Модель дебютує в бензиновій версії, також можлива поява гібридного варіанта.
Що найбільше дратує водіїв вантажівок: дослідженняЩо найбільше дратує водіїв вантажівок: дослідження
Нідерландська рекрутингова компанія Logistic Force у своєму дослідженні виявила, що виїзд легковика на дорогу прямо перед вантажівкою є найбільшою неприємністю далекобійників.
Презентовано бюджетний пікап RAMПрезентовано бюджетний пікап RAM
Американська марка RAM презентувала новий пікап, що є копією Peugeot Landtrek. Модель отримала індекс 1200 і доступна на ринку Мексики за ціною від 25 тисяч доларів.
З початку року податківці оштрафували АЗС на понад 54 млн грнЗ початку року податківці оштрафували АЗС на понад 54 млн грн
За результатами організованих у 2024 році контрольно-перевірочних заходів, проведених у місцях роздрібного продажу пального (АЗС/АГЗС), встановлено численні порушення порядку проведення розрахунків.
У мережі показали найбільшу колекцію кабріолетів у світіУ мережі показали найбільшу колекцію кабріолетів у світі
У музеї зібрали понад сотню різних кабріолетів, серед яких є і рідкісні моделі. Переважна більшість авто - раритетна американська класика 40-х і 50-х років.
Харківські рятувальники отримали з Австрії пожежні автоцистерниХарківські рятувальники отримали з Австрії пожежні автоцистерни
Територіальні громади Австрії днями передали Харківському гарнізону ДСНС дві пожежні автоцистерни.
Верховна Рада готує три нові закони стосовно реєстрації автомобілівВерховна Рада готує три нові закони стосовно реєстрації автомобілів
На найближчих пленарних засіданнях український парламент планує розглянути три проекти законів, спрямовані на зміни роботи системи сервісних центрів МВС стосовно реєстрації транспортних засобів.
Які марки електромобілів популярні на українському ринку?Які марки електромобілів популярні на українському ринку?
Фахівці Інституту досліджень авторинку опираючись на статистику перших реєстрацій електромобілів визначили десять найпопулярніших марок за минулі роки, які поповнювали наш автопарк.
У Латвії починають конфісковувати на користь України автомобілі на білоруських номерахУ Латвії починають конфісковувати на користь України автомобілі на білоруських номерах
У Латвії з вівторка, 16 липня, запроваджується заборона на в'їзд до країни легкових автомобілів із білоруською реєстрацією.
Занедбаний Ford GT оживили після 15 років простоюЗанедбаний Ford GT оживили після 15 років простою
У США автомобільні ентузіасти знайшли занедбаний Ford GT 2006 випуску. Автомобіль майже весь час простояв у старому гаражі серед купи мотлоху.
Лише один з семи китайських виробників електромобілів буде прибутковим до 2030 рокуЛише один з семи китайських виробників електромобілів буде прибутковим до 2030 року
За даними Alixpartners, наразі в Китаї працює 137 брендів електромобілів, але аналітики консалтингової компанії вважають, що до 2030 року лише 19 із них будуть приносити прибуток.
Новий BYD Song Pro розсекретили на патентних фотоНовий BYD Song Pro розсекретили на патентних фото
Абсолютно новий BYD Song Pro був розсекречений китайським регулятором (MIIT). Цей середньорозмірний кросовер отримав фірмовий дизайн бренду Dragon Face і плагін-гібридний силовий агрегат DM 5-го покоління.
Автобуси MAN отримали інтелектуальну систему екстреної зупинкиАвтобуси MAN отримали інтелектуальну систему екстреної зупинки
Компанія MAN Truck Bus уперше серед виробників пропонує для нових міжміських та туристичних автобусів інтелектуальну систему екстреної зупинки - MAN SafeStop Assist.
Jaguar відмовиться від 5 власних моделейJaguar відмовиться від 5 власних моделей
Автовиробник планує зняти з конвеєра XE, XF, F-Type, E-Pace та електричний I-Pace, звільнивши таким чином місце на користь нової електричної лінійки, дебют якої очікується наступного року.
Tesla Model 3 отримала нову «далекобійну» версіюTesla Model 3 отримала нову «далекобійну» версію
Лінійка версій Tesla Model 3 продовжує розширюватися, компанія представила новий «далекобійний» задньопривідний варіант.
Електричний кросовер Honda Ye S7 показали на патентних фотоЕлектричний кросовер Honda Ye S7 показали на патентних фото
Нова Honda Ye S7 - 4,75-метровий електрокросовер із оригінальним дизайном. Автомобіль випускатимуть у повнопривідній 469-сильній модифікації.
На торги виставили 34-річну Mazda 323F майже без пробігуНа торги виставили 34-річну Mazda 323F майже без пробігу
На eBay виставили на продаж раритетну Mazda 323F. Автомобіль із «гострим» клиноподібним кузовом та «злим» прищуром головної оптики 1990 року випуску оцінили у 17 950 євро (19 500 доларів).
Уряд Італії може конфіскувати «закинуті» бренди Stellantis та передати їх «китайцям»Уряд Італії може конфіскувати «закинуті» бренди Stellantis та передати їх «китайцям»
Історія складна та туманна, але видання Il Sole 24 Ore припускає, що уряд може прагнути конфіскувати бренди Autobianchi та Innocenti, які належать Stellantis.
Nissan припинить випуск двох масових моделейNissan припинить випуск двох масових моделей
Nissan Altima та Versa можуть припинити випускати найближчим часом. Разом із тим японський автовиробник готує новий електричний седан.
У столиці на місяць обмежать рух Броварським проспектомУ столиці на місяць обмежать рух Броварським проспектом
Роботи проводитимуть вздовж мосту метро через Дніпо до мосту через Русанівську протоку. Обмеження діятимуть до 15 серпня.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2024