Новости за 15.06.2024

Nissan показав недороге сімейне авто з багатим оснащеннямNissan показав недороге сімейне авто з багатим оснащенням
Новий Nissan Note Aura - компактний мінівен із просторим салоном та багатою комплектацією. Модель пропонують у 114-сильній гібридній версії e-Power.
Купеподібний Genesis GV80 здивував американців ціноюКупеподібний Genesis GV80 здивував американців ціною
Крос-купе Genesis GV80 виявилося дорожчим за BMW X6. Якщо стартова ціна моделі становить 79 950 доларів, то топовий GV80 Coupe обійдеться американцям у 85 750 доларів.
Вживані електромобілі дешевшають значно швидше бензиновихВживані електромобілі дешевшають значно швидше бензинових
Деградація акумуляторів - одна з причин швидкого дешевшання електромобілів. З часом розрив у ціні між бензиновими та електричним авто зростає, що робить експлуатацію електричок менш привабливою.
Кількість замовлень на вантажівки MAN eTruck перевищила очікуванняКількість замовлень на вантажівки MAN eTruck перевищила очікування
Поява широкої лінійки колісних баз, типів кабін, двигунів та акумуляторів різної ємності збільшила попит на вантажівки MAN eTruck зокрема в муніципальному секторі.
Chery випустила нову версію електричного позашляховика iCAR 03Chery випустила нову версію електричного позашляховика iCAR 03
Chery офіційно оголосила про початок продажів нової повнопривідної версії Intelligent Edition електричного позашляховика Chery iCAR 03.
Злодії викрали та розбили раритений спорткар за 200 000 доларівЗлодії викрали та розбили раритений спорткар за 200 000 доларів
Щойно відреставрований Buick Grand National 1987 року викрали, щоб покататися, а потім влаштували масштабну ДТП. Викрадачі змогли завести спорткар з допомогою звичайної викрутки.
Якщо Китай відмовиться від субсидій, ЄС не зашкодить його експорту електромобілівЯкщо Китай відмовиться від субсидій, ЄС не зашкодить його експорту електромобілів
У своєму розслідуванні щодо Китаю торговельне відомство ЄС виявило, що субсидії вливаються в усі сфери - від переробки літію до транспортування зібраних автомобілів до Європи.
Чому різко зросли обсяги в окремих сегментах авториноку?Чому різко зросли обсяги в окремих сегментах авториноку?
Відносно рівна статистична картина українського авторинку у квітні змінилася на нетипове зростання обсягів в окремих його частинах. У травні цей процес був ще більш помітний.
Новий Volkswagen Tayron L спіймали під час тестівНовий Volkswagen Tayron L спіймали під час тестів
Нова модель називатиметься Tayron L (ця назва вже запатентована), отримає подовжений кузов, збільшену колісну базу та 7-місне виконання. Кросовер буде побудований на платформі MQB evo.
Електромобіль Tesla проїхав майже 700 000 км за 8 роківЕлектромобіль Tesla проїхав майже 700 000 км за 8 років
Tesla Model S активно експлуатується в таксі та регулярно заряджається на станціях Supercharger. Електрокар зберіг рідні мотори та батареї.
В Україні офіційно дозволили використання швидких тестів на наркотики для водіївВ Україні офіційно дозволили використання швидких тестів на наркотики для водіїв
В Україні змінюється процедура огляду водіїв на стан наркотичного спяніння. Тепер дозволено використання експрес-тестів на вміст наркотичного засобу або психотропної речовини.
Оператори ставлять на імпорт спиртового бензину, а не його виробництвоОператори ставлять на імпорт спиртового бензину, а не його виробництво
Поки в Україні триває війна, виконати норму про додавання 5 відсотків біоетанолу у бензини буде проблематично з огляду на безпекову ситуацію, тож таке пальне везтимуть з-за кордону.
Ілон Маск анонсував спецверсії Tesla Cybertruck для Китаю та ЄвропиІлон Маск анонсував спецверсії Tesla Cybertruck для Китаю та Європи
На останніх зборах акціонерів Tesla 2024 року Ілон Маск заявив, що компанія випустить спеціальні версії Cybertruck, які відповідатимуть стандартам Китаю та ЄС.
Шотландські вболівальники у Німеччині потрапили в ДТП, виїхавши не на той бік дорогиШотландські вболівальники у Німеччині потрапили в ДТП, виїхавши не на той бік дороги
Лобове зіткнення сталося біля аеропорту Веце, неподалік від Дюссельдорфа. 5 вболівальників Шотландії дістали травми в лобовій аварії після того, як вивернули на неправильний бік дороги, коли вони прибули до Німеччини на матч відкриття Євро-2024.
Безпілотні вантажівки в порту Дубаю перевозитимуть 1600 контейнерів щодняБезпілотні вантажівки в порту Дубаю перевозитимуть 1600 контейнерів щодня
Логістична компанія DP World стане найбільшою власницею електричних автономних вантажівок для контейнерних перевезень в порту Джебель-Алі, десятого за завантаженістю морського логістичного центру у світі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015