Новости за 15.05.2024

Новий хетчбек BYD Seal X показали на патентних фотоНовий хетчбек BYD Seal X показали на патентних фото
Новий хетчбек Seal X пропонуватиметься у двох варіантах, потужністю 215 та 416 к.с. Модель має значно скромніший зовнішній вигляд, адже BYD відмовилась від аеродинамічних елементів, які мав концепт Ocean-M.
Mercedes-Benz відмовиться від розробки платформи для преміальних електромобілівMercedes-Benz відмовиться від розробки платформи для преміальних електромобілів
Компанія Mercedes-Benz має намір різко скоротити свої інвестиції в розробку платформи для електромобілів під назвою MB.EA Large.
Ательє Mansory представило свій Maserati MC20Ательє Mansory представило свій Maserati MC20
Тюнінг-ательє Mansory представило свій новий проєкт - MCX Pergusa. Автомобіль із повністю карбоновим кузовом побудований на базі Maserati MC20.
У США запровадили 100 відсоткові мита на китайські електромобіліУ США запровадили 100 відсоткові мита на китайські електромобілі
Цього тижня уряд Сполучених Штатів Америки оголосив про підвищення мита на низку товарів, що імпортуються з Китаю, на загальну суму 18 мільярдів американських доларів.
Пошкоджений військовий Land Rover перетворили на будинок на колесахПошкоджений військовий Land Rover перетворили на будинок на колесах
Позашляховик Land Rover Defender отримав жилий модуль зі спальними місцями, кухнею та санвузлом. Крім того, встановили сонячні батареї та великий бак із водою.
Власники пікапів Tesla Cybertruck активно продають свої електромобіліВласники пікапів Tesla Cybertruck активно продають свої електромобілі
Журналісти порталу Electrek помітили, що на ринку вживаних електромобілів продається понад 140 пікапів Tesla Cybertruck.
Aston Martin Vantage отримає повністю новий салон та значне оновлення потужностіAston Martin Vantage отримає повністю новий салон та значне оновлення потужності
Aston Martin Vantage 2025 року отримає новий сміливий кузов, значно потужніший 656-сильний 4,0-літровий двигун V8 з турбонаддувом і високотехнологічний салон.
Tesla не встигає продавати випущені автомобіліTesla не встигає продавати випущені автомобілі
Темпи виробництва електромобілів Tesla набагато випереджають продажі. За даними компанії, у першому кварталі 2024 року виробництво перевищило продажі на 46 561 автомобіль.
Українці пожертвували для ЗСУ 3000 автомобілівУкраїнці пожертвували для ЗСУ 3000 автомобілів
Від лютого 2022 року до травня поточного року громадяни України добровільно передали 3000 транспортних засобів на користь Збройних Сил України.
Створено найшвидший і найнадійніший зарядний пристрій для електрокарівСтворено найшвидший і найнадійніший зарядний пристрій для електрокарів
Середній показник успішної зарядки в галузі становить 65 відсотків. Із пристроєм A400, потужність якого становить 400 кіловат, компанія АВВ E-mobility планує збільшити цей показник до 99 відсотків.
Запис на перетин кордону показав свою ефективністьЗапис на перетин кордону показав свою ефективність
Впроваджена рік тому єЧерга для вантажних автомобілів зафіксувала за онлайн-записом 900 тисяч перетинів кордону. Найбільше транспорту за цією процедурою пройшло в бік Польщі.
ОККО побудує біоетанольний завод на ТернопільщиніОККО побудує біоетанольний завод на Тернопільщині
Компанія «Лан-Ойл» з групи ОККО може отримати від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) 60 млн євро на будівництво першого в Україні приватного заводу з виробництва біоетанолу.
KIA оголосила ціни нових Sorento Hybrid та Plug-In HybridKIA оголосила ціни нових Sorento Hybrid та Plug-In Hybrid
KIA оголосила ціни Sorento Hybrid та Plug-In Hybrid 2025 року. Плагін-гібрид нового модельного року отримав нову базову комплектацію EX.
Опубліковано перші зображення нового BMW M5 без камуфляжуОпубліковано перші зображення нового BMW M5 без камуфляжу
BMW опублікувала відеоролик, в якому показала процес створення і тестування BMW M5 нового покоління. На кадрах машина вперше засвітилася без камуфляжу.
Електрифікований клон Ford F-150 від BYD виявився дорожчим за оригіналЕлектрифікований клон Ford F-150 від BYD виявився дорожчим за оригінал
Рамний пікап BYD Shark зовні дуже нагадує американський Ford F-150. Модель пропонуватимуть у потужних гібридних і електричних версіях із багатим оснащенням.
Xiaomi увійшла у сімку найбільших виробників електромобілів у КитаїXiaomi увійшла у сімку найбільших виробників електромобілів у Китаї
Компанія приєднується до Nіо, Xpeng, Volkswagen, Tesla, BYD і Geely, адже саме ці компанії продають найбільше електромобілів у Китаї.
У Києві презентували міський автобус «Мальва»У Києві презентували міський автобус «Мальва»
На виставці ComAutoTrans 2024, яка проходить з 14 по 16 травня у столичному МВЦ, на стенді корпорації «Еталон» відбулася презентація нового автобуса середнього класу - «Мальва».
Світлофори можуть зазнати революційних змін через безпілотні автоСвітлофори можуть зазнати революційних змін через безпілотні авто
Дослідники пропонують додати четвертий кольоровий сигнал до світлофора, аби сповіщати водіїв про те, що на дорозі багато автономних транспортних засобів.
«Подовжений» Suzuki Jimny отримав декор в стилістиці 80-х«Подовжений» Suzuki Jimny отримав декор в стилістиці 80-х
Suzuki Jimny XL Heritage витриманий у стилістиці 80-х років. Позашляховик вирізняється яскравим забарвленням та особливими колісними дисками.
Renault випустить автономні автобусиRenault випустить автономні автобуси
Французський автовиробник спільно з компанією WeRide, яка є одним з провідних розробників систем автопілоту, створить систему автономного водіння 4-го рівня для громадського транспорту.
Київ зберіг статус найбільшого регіонального авторинку УкраїниКиїв зберіг статус найбільшого регіонального авторинку України
«Укравтопром» опублікував свіжий рейтинг найбільших регіональних ринків нових легкових автомобілів.
ОККО стала партнером проєкту Reskilling Ukraine з навчання жінок-водійокОККО стала партнером проєкту Reskilling Ukraine з навчання жінок-водійок
Щоб допомогти українським жінкам-водійкам опанувати керування великотоннажними вантажними автомобілями, масою понад 7,5 тонни, ОККО стала партнером навчального проєкту Reskilling Ukraine, що фінансується шведським урядом.
У Чернігові відкрили першу чергу нового мосту через ДеснуУ Чернігові відкрили першу чергу нового мосту через Десну
Підрядна компанія завершила будівництво першої черги нового мосту поблизу Чернігова. Старий розбомбили росіяни у березні 2022 року.
Оголошено ціни на Новий CITROEN Berlingo та Новий CITROEN e-Berlingo: автомобілі вже прямують в УкраїнуОголошено ціни на Новий CITROEN Berlingo та Новий CITROEN e-Berlingo: автомобілі вже прямують в Україну
Мінівен CITROEN Berlingo пропонує два варіанти типу кузова, просторий 5- або 7-місний салон, турбодизельний двигун у поєднанні з механічною або автоматичною коробкою передач.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015