Новости за 15.03.2022

Рада скасувала акциз на пальнеРада скасувала акциз на пальне
Верховна Рада України скасувала акциз на пальне та знизила ставку ПДВ з 20% до 7%.
Французький виробник шин Michelin зупинить бізнес в РосіїФранцузький виробник шин Michelin зупинить бізнес в Росії
Один з найбільших світових виробників автомобільних шин – французька Michelin Group – оголосила припинення своєї діяльності в Росії.
В Україні відновили роботу сервісні центри МВСВ Україні відновили роботу сервісні центри МВС
В Україні відновили роботу сервісні центри МВС. Наразі запускаються найнеобхідніші послуги - серед іншого зміна посвідчень водія, які за законом мають право виїзду за межі України, й тим, хто залучається до оборони.
Білоруські вантажівки не випускають з УкраїниБілоруські вантажівки не випускають з України
Майже 300 білоруських фур «застрягли» в Україні.
Понад 300 автомобілів уже вилучили на потреби оборони на БуковиніПонад 300 автомобілів уже вилучили на потреби оборони на Буковині
У Чернівецькій області на потреби Збройних сил вилучили приблизно 300 автомобілів та техніки згідно із законом про мобілізацію.
Поліція Закарпаття вилучила на потреби ЗСУ 145 автоПоліція Закарпаття вилучила на потреби ЗСУ 145 авто
Станом на 15 березня поліцейські Закарпаття у співпраці з обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки вилучили для потреб ЗСУ 145 транспортних засобів.
Як вкрасти російський танк: поляки зняли відеоінструкцію для тих, хто не має трактораЯк вкрасти російський танк: поляки зняли відеоінструкцію для тих, хто не має трактора
Російські окупанти масово тікають, залишаючи свою техніку напризволяще. Цей «врожай» збирають не тільки наші військові, а й цивільні. Однак не у всіх є трактор, щоб тягнути танки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015