Volkswagen вирішив оновити Amarok попереднього покоління

20:57 10.05.2022
Volkswagen вирішив оновити Amarok попереднього покоління

Незважаючи на те, що Volkswagen готується до швидкої прем'єри Amarok другого покоління, автовиробник не має наміру відмовлятися від першої генерації пікапа, яка виробляється з 2010 року. Її продовжать випускати для ринку Латинської Америки і навіть оновлять. «Перший» Amarok продовжить сходити з конвеєра заводу в аргентинському Генералі Пачеко, недалеко від Буенос-Айреса, де також виробляють кросовер Taos.

З офіційної заяви аргентинського представництва Volkswagen випливає, що німецький концерн інвестує у місцеве виробництво 250 мільйонів доларів. Цю суму планується освоїти до 2026 року: гроші будуть спрямовані на модернізацію Amarok першого покоління, організацію виробництва мотоциклів Ducati на підприємстві в провінції Кордова, а також на поглиблення локалізації запчастин для Taos .

Очікується, що «перший» Amarok оновиться у 2024 році. Які саме зміни зазнає пікап, не уточнюється, але компанія натякає, що вони торкнуться дизайну та безпеки. А ось Амарок другого покоління, який побудований на платформі Ford Ranger, в Аргентині, мабуть, не з'явиться.


Источник: Volkswagen
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015