Mercedes-AMG GT R від ательє BSTC зробили потужнішим Black Series

13:57 10.05.2022
Mercedes-AMG GT R від ательє BSTC зробили потужнішим Black Series

Молоде німецьке тюнінг-ательє BSTC Performance з невеликого містечка Бухгольца в Нижній Саксонії спеціалізується на модернізації продукції з трипроменевою зіркою на капоті. Новий витвір майстрів компанії – дороблений купе Mercedes-AMG GT R.

Про це повідомляє пресслужба компанії. Автомобіль доопрацьований як візуально, так і технічно. Потужність двигуна після модернізації досягає 903 к.с., що перевищує власну заряджену версію AMG GT Black Series, в арсеналі якої 730 «конячок».

BSTC Performance взяла за основу для свого проєкту купе GT R та доопрацювала суперкар з використанням фірмових компонентів від версії GT R Pro.

BSTC Performance взяла за основу для свого проєкту купе GT R та доопрацювала суперкар з використанням фірмових компонентів від версії GT R Pro. Зокрема, автомобіль отримав нові LED-фари та задні ліхтарі, видозмінений передній бампер з карбоновими аеродинамічними елементами, бічні юбки, задній бампер з розвиненим дифузором та розширювачами, а також фіксоване заднє антикрило. Доповнюють вигляд ковані диски AMG GT R Pro, взуті в низькопрофільну гуму Michelin Pilot Sport Cup 2 розмірністю 285/30R19 спереду та 335/25R20 - ззаду.

Салон оздоблений шкірою та алькантарою.

4-літровий мотор V8 забезпечили більш ефективними турбонагнітачами Weistec Engineering, інтеркулером Wagner, випускною системою IPE, впускним колектором ARMA і новим блоком управління двигуном, що дозволяє розкрити весь потенціал двигуна.

Віддача двигуна зросла з 585 до 903 к.с., що перевищує показники найпотужнішої заводської версії Black Series (730 к.с.).

В результаті віддача двигуна зросла з 585 до 903 к.с., що перевищує показники найпотужнішої заводської версії Black Series (730 к.с.). Вся ця міць відправляється до задніх провідних коліс через 7-ступіневу роботизовану коробку передач AMG Speedshift, яка була доопрацьована з урахуванням збільшеної віддачі двигуна.

У компанії BSTC не повідомляють швидкісних та динамічних показників новинки. Але для порівняння у Black Series розгін до першої сотні займає 3,2 секунди, а максимальна швидкість досягає 325 км/год.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015