Для канадця зробили унікальний McLaren 765LT

19:24 09.05.2022
Для канадця зробили унікальний McLaren 765LT

Фахівці придворного тюнінг-ательє McLaren Special Operations, які займаються доробками автомобілів McLaren та персоналізацією британських спорткарів за бажанням клієнтів, представили унікальне купе 765LT. Модель на замовлення канадського покупця виконали в ексклюзивному кольорі з безліччю дрібних деталей, що підкреслюють неповторність конкретного автомобіля. Про причини, чому покупець вирішив обрати такий декор для спорткара, не повідомляється.

Основним кольором для McLaren 765LT обраний відтінок Dino Green, який доповнений чорним глянсовим аеродинамічним «обвісом», а колір Gloss Velocity Bronze використовується для оформлення коліс, порогів та дифузора.

Біля задніх коліс на кузові зображено оригінальні логотипи McLaren Motor Racing Team, а також монохромні прапори Великобританії та Канади. На корпусах дзеркал заднього виду - логотипи MSO та ківі, що є талісманом McLaren.

Салон оздоблений темно-зеленою алькантарою, частина елементів інтер'єру виконана у кольорі Gloss Velocity Bronze, а педалі газу та гальма пофарбовані у Gloss Velocity Bronze та Caliper Red відповідно. Доповнюють декор салону вишиті бронзовою ниткою автографи Брюса Макларена на внутрішній оббивці порогів.

Технічно автомобіль не змінився і зберіг стандартний 765-сильний бітурбомотор V8 4.0 з переналаштованим семиступним «роботом» та модернізованою підвіскою. Модель також має стандартний кузов, покращену аеродинаміку за рахунок збільшеного дифузора, доопрацьованого активного заднього антикрила та нового обважування, а також гальмівну систему від McLaren Senna та нові колісні диски з титановими болтами.


Источник: McLaren Special Operations
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015