Nissan оновив «заряджений» Patrol Nismo

18:57 09.05.2022
Nissan оновив «заряджений» Patrol Nismo

Позашляховик Nissan Patrol Nismo пережив чергове, хоч і не дуже велике, оновлення. Моделі замінили архаїчну мультимедійну систему із двома дисплеями на сучасну, з одним екраном діагоналлю 12,3 дюйма. Також «зарядженому» всюдиходу додали новий логотип Nissan, проте техніка залишилася колишньою: «атмосферник» 5.6, семідіапазонний автомат і повний привід, що підключається.

Позашляховик Nissan Patrol Nismo - ексклюзив для країн Перської затоки. У нинішньому вигляді він дебютував навесні 2021-го, а за рік отримав невелике оновлення. Слідом за американським Armada і звичайним Патролом версія Nismo «обзавелася» сучасною мультимедійною системою з одним дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма. Вона підтримує Apple CarPlay та Android Auto, а керується поворотним перемикачем на центральній консолі.

В іншому все залишилося без змін. І навіть зовні Patrol Nismo 2022 модельного року можна відрізнити лише за новою емблемою Nissan. Під капотом - колишня доопрацьована атмосферна «вісімка» 5.6. Двигун видає 428 кінських сил і 560 Нм моменту, і поєднується з семідіапазонним автоматом. До ста позашляховик розганяється за 6,5 секунд, «максималка» - 200 кілометрів на годину.

Patrol Nismo йде з оригінальним аеродинамічним «обісом», полегшеними колесами діаметром 22 дюйми, роздвоєним вихлопом Nismo, покращеними гальмами, амортизаторами Bilstein і розсипом штатних електронних помічників.


Источник: Nissan
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015