Відроджена марка Delage відправить гіперкар D12 у тур по США

11:42 09.05.2022
Відроджена марка Delage відправить гіперкар D12 у тур по США

У 2020 році спільнота Les Amis de Delage («Друзі Делаже») спільно з бізнесменом Лораном Тапі, що володіє брендом Delage, анонсувала відродження довоєнного французького автовиробника. Гіперкар Delage D12 має стати серійним вже в 2023 році, а поки що марка почала дорожні тести новинки і вже укладає контракти з дилерами, які займуться продажем та обслуговуванням нової моделі. Усього для США випустять не більше десяти автомобілів під історичним брендом.

За заявою Delage, перший прототип проходить випробування у Франції на гоночній трасі Circuit de Nevers Magny-Cours. А влітку 2022 року цей автомобіль має відправитися в рекламний тур США, відвідавши в серпні Каліфорнію, щоб у вересні перебратися до Майамі.

Обіцяють, що для потенційних клієнтів влаштовуватимуть тест-драйви гіперкара. Першими дилерами Delage стали два відомі салони. У Південній Каліфорнії марку представлятиме дилерський центр Newport Beach Automotive Group, а у Флориді з Delage працюватиме автомобільний дилер Specialty Car Collection.

«Постачання» гіперкарів клієнтам розпочнуться у другій половині 2023 року. Всього буде зроблено 30 екземплярів Delage D12, з яких лише десять призначено для США. Нагадаємо, марка Delage була заснована у 1905 році французьким піонером автомобілебудування Луї Делаже. Компанія займалася будівництвом гоночних та люксових машин, авіаційних двигунів, а також успішно виступала на всіляких Гран-прі.


Источник: Les Amis de Delage
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015