Розкрито зовнішність оновленого Geely Coolray

16:00 08.05.2022
Розкрито зовнішність оновленого Geely Coolray

У Мережі опублікували шпигунські фотографії оновленого кросовера Geely Coolray. Однак цього разу в кадр крім автомобіля та його салону потрапила ще одна важлива деталь - табличка з можливою вартістю позашляховика. Після рестайлінгу автомобіль очікувано подорожчає: якщо поточне покоління продається на китайському ринку за ціною від 72,8 тисяч юанів, то на новій версії вказано цінник 99 800 юанів.

Судячи з фотографій, рестайлінговий Coolray не дуже зміниться зовні - незважаючи на невелику кількість камуфляжу, в очі впадає лише змінена оптика. Крім того, на більш ранніх фотографіях була інша решітка радіатора - вона стане цільною деталлю і займатиме майже всю передню частину автомобіля. Сфотогрувати позашляховик вдалося тільки з одного ракурсу, тому є ймовірність, що зміни торкнулися і задньої частини кузова.

Салон ретельно прихований камуфляжем, проте можна роздивитись нову мультимедійну систему з великим екраном та електронну панель приладів. Ці елементи, як і весь інтер'єр, Coolray запозичить у соплатформенного седана BinRui Cool.

Також зміни торкнуться селектор коробки передач, який стане помітно менше, а поряд з ним на місці, що звільнилося, розміститься бездротова зарядка. Блок управління кліматом складатиметься виключно з фізичних, а не сенсорних кнопок.


Источник: Китайские автомобили
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015