Mercedes-AMG анонсував «гарячу» версію нового C-Class

17:32 07.05.2022
Mercedes-AMG анонсував «гарячу» версію нового C-Class

Mercedes-AMG готується до прем'єри спортивної версії нового C-Class, який дебютував трохи більше року тому. Напередодні дебюту «гарячого» седана підрозділ опублікував короткий відео-тизер, на якому видно лише злегка змінена частина передка. Очікується, що новинка отримає індекс C 43 і вийде на ринок із дволітровою «турбочетвіркою», яка увійде до складу гібридної силової установки - натяк на це побачили у свіжому тизері.

Судячи з тизеру, C-Class від AMG дістанеться злегка підкоригований передній бампер і фірмову решітку радіатора Panamericana з вертикальними ламелями. На шпигунських знімках прототипу можна було розглянути більш розвинені бічні спідниці та дифузор між парою здвоєних патрубків вихлопної системи.

Here’s to a new AMG: try not to blink when making eye contact.

More coming soon. Stay tuned!#AMGPremiere #AMGSpirit pic.twitter.com/fEFuPQikgY

— Mercedes-AMG (@MercedesAMG) April 25, 2022

Цікаво, що у відео передбачено можливість включення звуку, проте аудіодоріжка порожня. Motor1 побачив у цьому натяк на бензоелектричну силову установку, з якою C 43 зможе недовго пересуватися виключно на електротязі. Це підтверджує і той факт, що ще в 2019 році Mercedes-Benz пообіцяв електрифікувати нові «заряджені» моделі за рахунок гібридного блоку EQ Power+.

Mercedes-AMG C 43 замінить трилітровий V6 на дефорсовану «турбочетвірку» М139 об'ємом два літри, що розвиває на CLA 45 S до 421 кінської сили і 500 Нм моменту. У пару їй пророкують електромодуль поки що невідомої віддачі.

Пізніше світло побачить і топовий варіант від AMG - C 63. Він позбавиться від чотирилітрового V8 на користь того ж чотирициліндрового двигуна для жорстких економ, але потужному спортседану дістанеться електромотор на задній осі, з яким сумарна віддача може перевищити 600 сил.


Источник: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015