Lamborghini показала перше зображення нового гоночного Huracan

16:22 06.05.2022
Lamborghini показала перше зображення нового гоночного Huracan

Lamborghini Squadra Corse готує до дебюту нову версію суперкара Huracan – модифікацію GT3 EVO2. Напис The STOry continues («Історія продовжується») з великими літерами STO може вказувати на зв'язок між гоночною новинкою і хардкорною версією Super Trofeo Omologato, «омологованою» для доріг загального користування. Що саме дістанеться оновленому Huracan GT3 від STO, поки що невідомо.

Lamborghini Huracan STO представили восени 2020 як версію Super Trofeo EVO, якою дозволено виїжджати на звичайні дороги. STO відзначилася особливою конструкцією кузова з цілісними панелями, великим регульованим антикрилом і спеціальними налаштуваннями системи контролю динаміки Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI). Полегшений до 1339 кілограмів суперкар оснащений атмосферним V10 потужністю 640 кінських сил (565 Нм моменту) і розганяється з місця до 100 кілометрів на годину за три секунди.

Очікувалося, що Huracan GT3 EVO2 буде представлено до сезону 2022 року, але, як повідомляє видання Sportscar365, прем'єру довелося відкласти на 2023 рік. Таке рішення глава Lamborghini Motorsport Джорджіо Санна прийняв через пандемію коронавірусу, що вдарила по багатьох сферах життя: гоночним командам та приватним покупцям вирішили дати додатковий час на накопичення коштів.

Власники Huracan GT3 EVO зможуть оновити суперкари до специфікації EVO2, яка, як пообіцяв Санна, «сильно відрізнятиметься» від актуальної моделі.


Источник: Lamborghini Squadra Corse
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015