Росія налагоджує поставки автозапчастин через Туреччину

14:38 30.04.2022
Росія налагоджує поставки автозапчастин через Туреччину

Постачання аналогів до Росії налагодили через Туреччину, повідомили «Известиям» у Всеросійському союзі страховиків (ВСС). Там наголосили, що також опрацьовується доставка комплектуючих через Казахстан.

«Найпопулярнішими напрямками постачання запчастин раніше були Китай, Європа та Японія, проте у зв'язку з обмеженнями доставка з двох останніх країн тепер неможлива, і популярність запчастин з Піднебесної зростає, розповів директор департаменту врегулювання збитків з автотранспорту СК «МАКС» Іван Попов. Він наголосив, що паралельно відкриваються ринки Казахстану та Туреччини», - пише видання.

За словами Попова, найскладніша ситуація склалася з постачанням деталей для BMW, Mercedes, Land Rover, Audi, а також автомобілів американського виробництва.

Раніше багато деталей постачалися по суші через європейський кордон, а також до Санкт-Петербурга, проте через санкції це стало неможливо, заявив координатор руху «Общество синих ведерок» Петро Шкуматов. Він підтвердив, що тепер значний обсяг запчастин почне доставлятися через Туреччину, а з налагоджуванням прямого товаропотоку з Китаєм - і з нього. Оригінальних запчастин може не залишитися на складах вже за місяць, оцінив експерт.

Він нагадав, що аналоги запчастин не можна використовувати під час ремонту за гарантією. При цьому ремонт з «ОСАЦВ» з використанням аналогів запчастин можливий - це робиться за погодженням з клієнтом та з підписанням угоди, нагадав керівник проекту розробки та розвитку продуктів з автострахування «Абсолют Страхования» Олексій Тюрніков.


Источник: Чорноморські новини
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015