Як відрізнити справжні M-моделі BMW від пакету M Performance?

18:08 26.04.2022
Як відрізнити справжні M-моделі BMW від пакету M Performance?

Компанія BMW пообіцяла, що повноцінні М-моделі завжди будуть візуально відмінні від автомобілів з опціональними пакетами M Performance, які включають, зокрема, спортивний «обвіс» кузова. Щоправда, треба буде знати, куди дивитись, щоб безпомилково визначати різницю. Головний дизайнер BMW Домагой Дукеч вирішив нічого не приховувати і розповів журналістам, на що необхідно звертати увагу.

Як пояснив Домагой Дукеч в інтерв'ю виданню BMW Blog, всі автомобілі BMW M і BMW M Performance з двигунами внутрішнього згоряння будуть мати чотири патрубки вихлопу.

«У лінійки M Performance з'являться по чотири патрубки, проте вони будуть мати різну форму, але не круглу - по чотири круглі вихлопні труби отримають тільки найпотужніші моделі, повноцінні BMW M», - заявив дизайнер.

Ілюстрацією нового дизайнерського рішення можна вважати тизери BMW M3 Touring, на яких показана задня частина кузова зарядженого універсала з квартетом круглих патрубків, і нове покоління флагманського седана BMW 7-Series.

Єдиною модифікацією цього автомобіля з видимими вихлопними трубами стала версія BMW M760e xDrive, що має інтегровані в задній бампер патрубки трапецієподібної форми.


Источник: BMW Blog
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015